Contents utbud

Michael SödermalmMed sin karisma, entusiasm och energi trollbinder Michael åhörarna med sitt positiva budskap. Även på perfekt engelska. Michael med sin mångåriga erfarenhet levererar alltid en total upplevelse och känsla som sitter kvar länge. Att anlita Michael som talare och inspiratör är en mycket bra investering för alla företag och organisationer.

Michael Södermalm är en av landets absolut mest uppskattade och anlitade föreläsare och utbildare i personlig ledarskapsutveckling. Med mångårig erfarenhet har Michael hjälpt och utvecklat individer och grupper såväl inom näringslivet, skolor, idrott och friskvård till enastående resultat! Hans djupa kunskaper, sitt stora engagemang och med sin personlighet trollbinder han sin publik vart han än kommer på svenska eller perfekt engelska.

Med en härlig blandning av humor och allvar ger han dig konkreta och användbara tips och metoder som garanterat är skillnaden som gör skillnaden!

Michael Södermalm är certifierad mental tränare och utbildad internationell coach via ICC (International Coaching Community) samt innehar en master degree i prestationspsykologi. Han är idag en av landets bästa och mest uppskattade mentala coach, utbildare och inspiratör och har hjälpt och stärkt tusentals människor och företag runt om i världen att våga bryta nya barriärer och nå enastående resultat!

Print Friendly, PDF & Email