Contents utbud

Ari Riabacke

Framtiden är här imorgon – är ni redo?

”Business as usual”-tiden är förbi. Vi måste tänka nytt och göra annorlunda. Så frågan är, hur skapar vi framgångsrika organisationer i tider av osäkerhet och hur leder vi dem? Detta är utgångspunkten i Ari Riabackes skarpa, underhållande och bitvis provocerande budskap som garanterat kommer att vidga era vyer för hur ni ser på framtiden, era organisationer och er själva. Vad krävs av den moderna organisationen för att möta morgondagens krav? Hur ser det framtida ledarskapet ut? Hur motiverar vi den nya generationen? Vilka ska vi anställa och hur skapar vi en miljö där innovation och förändring är lika naturliga ingredienser som sylt på pannkakor?

– Vi måste se möjligheter där andra ser problem – att fortsätta framåt när andra inte vågar – även fast vi själva inte heller är riktigt säkra, säger Ari.
Ari Riabacke, filosofiedoktor och civilekonom , 5-barnsfar, författare och rådgivare, har en sällsynt mix av bred erfarenhet, gedigen kunskap, livlig fantasi och en fullständigt obotlig törst att få förföra sin publik. Han vandrar lättsamt mellan sina framtidsspaningar, sin forskning och sina erfarenheter från affärsvärlden och livet i stort.

Ari Riabacke är en van och mycket anlitad talare, i Dagens Industri rankad topp tre bland näringslivstalarna i Sverige och av Speakersforum nominerad till International Guest Speaker of the year 2014.
Aris föreläsningar är alltid situationsanpassade och han passar lika bra på ett kundevent som på en kickoff eller högsta ledningsnivå.
Ari Riabacke kommer obönhörligen injicera era hjärnor med idéer och helt nya perspektiv om framtiden, en framtid som är här i morgon – är ni redo?

“Att lyssna på Ari är oerhört spännande, lärorikt och inte minst underhållande och precis som en bra film väcker det nya tankar för lång tid framöver.” – Ursula Tengelin, f.d. Generalsekreterare Cancerfond.

Print Friendly, PDF & Email