Contents utbud

Annika R Malmberg

Framgångsexpert med massor av energi!

Annika har genom åren inspirerat och tränat tusentals människor – ledningsgrupper, olika sorters team och säljare – till framgång, personlig utveckling och förbättrade resultat.

Tändvätska

I en tid då många anser att vi borde ”varva ned” och ”ta det lugnt” säger Annika precis tvärtom. Vi anstränger oss ofta för lite och ger oss sedan allt det bränsle vi behöver för att söka upp och ta oss an nya utmaningar – såväl på jobbet som privat. Hon lär ut hur man identifierar sina styrkor, säljer in sina idéer, hanterar avundsjuka, varför framgång föder framgång, hemligheterna bakom ett framgångsrikt team och mycket annat.

Att våga ta konflikter och lära av dem

Många är rädda för att ge kritik. Man vill inte såra eller göra sig ovän med sina medarbetare. Men Annika menar att det blir bäst om man tänker tvärtom – man ska lära sig att både ge och ta skit. Till sin hjälp har hon en hel arsenal av och goda, intelligenta och underhållande argument.

Konsult i över 25 år

Annika har alltid uppskattat att stå på scen, uppträda och inspirera. Det har varit balett och fridans samt teater och nationsspex i Uppsala. I slutet på 80-talet började hon på Institutet för Säljträning och Ledarutveckling, ISL. Efter en tuff start avancerade hon till toppsäljare och
utbildare. Hon utbildade personal i Belgien, Holland och Ryssland och var ansvarig för enheten Ledarutveckling. År 2000 startade hon eget. Annika är certifierad i kommunikationsverktyget Insights Discovery och medlem i ATD (tidigare ASTD) Association for Talent Development.

En föreläsning med Annika är en upplevelse.

Att möta Annika är en upplevelse. Oavsett om det är en föreläsning, utbildning eller i ett konsultuppdrag. Men Annika är mer än en show. Hon lär ut dokumenterat framgångsrika och effektiva metoder, verktygen är enkla att hantera och resultaten talar för sig själva.

Förena nytta med nöje och träffa Annika R Malmberg Hamilton, framgångsexpert med massor av energi

ÖKAD FÖRSÄLJNING – INSPIRERANDE LEDARSKAP – STARKARE SAMARBETEN – SNABBA FAKTA

Kunder i urval: Bonnier, DesignTorget, Fabege, Polarn O. Pyret, KICKS, Regeringskansliet, Scania, Tre Böcker: ”Ta skit! Och gör det till guld”, ”Guldläge
– Så lyckas du som butikssäljare” och nu senast ”Tändvätska-konsten att brinna utan att brinna upp”

Aktuell med: Ett utbildningskoncept för detaljhandeln under namnet Guldläge samt en helt ny föreläsning om framgång och motivation med anledning av den nya boken “Tändvätska”.

Klicka här för pressbild(er) på Annika R Malmberg

Print Friendly, PDF & Email