Contents utbud

Per Naroskin

Per Naroskin

Psykolog, författare, radiopratare och mycket uppskattad föreläsare

Per Naroskin är psykolog, psykoterapeut, föreläsare, utbildare, författare och hörs regelbundet i radioprogrammet ”Spanarna”. Hans föreläsningar handlar om människans roll i samhället, arbetslivet och våra relationer. Med en omvärld som ställer allt högre krav på oss att vara mer förändringsbenägna och att alltid utveckla oss, kan det ibland vara bra att få perspektiv.

I föredraget ”Människan och tekniken” behandlar Per vår utveckling ur ett filosofiskt och psykologiskt perspektiv. Han presenterar infallsvinklar om vad det innebär att datorerna blir allt smartare, hur sociala medier påverkar vårt sätt att umgås och vad det innebär att den snabba kunskapsutvecklingen leder till att de yngsta medarbetarna har den färskaste kunskapen.

Pers akademiska bakgrund och hans arbete som psykolog under flera år gör att han kan utveckla flera intressanta analyser och resonemang i sin föreläsning. I kombination med att han tidigare arbetat som komiker blir föreläsningen flera nivåer bättre. När han berättar om nya infallsvinklar så blandar han humor, allvar, teori och känslor. Han varvar att beskriva komplicerade resonemang med underhållande anekdoter, som får publiken att skratta så mycket att tårarna sprutar.

Per Naroskin tillhör utan tvekan en av Sveriges absolut främsta föreläsare och brukar alltid uppskattas av alla målgrupper. Som föreläsare får han alltid högsta betyg i utvärderingarna. Han är därför ett säkert kort för ett lyckat evenemang.

Print Friendly, PDF & Email