Contents utbud

Per Grankvist

Per Grankvist

En föreläsare som inspirerar med nya perspektiv på CSR, miljö och engagemang

Per Grankvist är en av Sveriges främsta experter på hur allmänhetens förändrade syn på företag och organisationer påverkar samhället och medverkar regelbundet i media.
Som talare har han blivit känd för sitt sätt att utgå från konkreta exempel och samtidigt väva samman allvar med humor och ny forskning med historiska lärdomar i alla sina föreläsningar.

Det har gjort att han ofta anlitas för att bidra med kunskap och nya perspektiv i såväl små som stora sammanhang, från styrelserum till kongresshallar, av en lång rad företag, organisationer och myndigheter i Sverige och Norden. (Läs mer längre ner på sidan.)

Per Grankvist föreläser om csr, miljö och engagemang och hur man kommunicerar det internt och externt

Per har anlitas av såväl små som stora organisationer i olika sammanhang för att inspirera och motivera anställda och kunder. Han föreläser om flera olika aktuella ämnen och kommande trender för att bidra till att alla i en organisation får en gemensam syn på utvecklingen i samhället.
Här är de ämnen som är allra mest efterfrågade just nu.

Konsten att engagera på 2010-talet
Så tjänar man pengar på CSR och hållbarhet
Fem trender du måste ha koll på

En stunds intellektuell underhållning

Som föreläsare är Per både underhållande och överraskande och skiljer sig därmed från mängden. Genom att använda referenser till populärkultur, konst eller historia gör han det lättare för publiken att inse nya samband och lättare att komma ihåg vad han talat om.
Det blir aldrig torrt och tråkigt när Per pratar och eftersom han undviker traditionella PowerPoints är han ofta ett välkommet avbrott under konferenser med mycket information i punktform. Istället använder sig Per av blädderblock, stora fotografier eller vardagsföremål som utgångspunkt för sina resonemang vilket gör det lättare för flera att ta till sig budskapet.

Print Friendly, PDF & Email