Contents utbud

Pär MårtsAtt leda individer mot ett vinnande lag – Ledarskap -Teambuilding

Pär Mårts är idag förbundskapten för Sveriges folkkäraste landslag Tre Kronor. Innan dess har Pär bland mycket annat hunnit med att vara framgångsrik elitserietränare i tolv år, varit förbundskapten för Tre Kronors U20-lag (Små Kronorna) och själv haft en mycket framgångsrik spelarkarriär. Han har även arbetat som ledarutvecklare inom ICA-koncernen, idrottslärare och entreprenör.

Pär står för ett modernt ledarskaps och har en spännande syn på hur man får alla att prestera och må bra. Universell kunskap vare sig man spelar hockey eller ej.
Hör Pär i en inspirerande föreläsning dela med sig av sina erfarenheter och resonera kring ledarskap och ämnen som kommunikation, individer — lag, prestation — resultat och att sikta högt! Om hur man ibland måste värdera prestationen istället för resultatet och hur man vågar ta sig själv och inte minst motivera andra att ta sig ur sin komfortzon för att utvecklas på ett positivt sätt.

Sagt om Pärs föreläsningar:
En av dagens största behållningar var helt klart Pär Mårts, landslagstränare i Tre kronor. Kan bara säga – gå och lyssna på honom, han är helt grym! En sådan otrolig inspiratör!

Print Friendly, PDF & Email