Contents utbud

Myrna Palmgren

Myrna Palmgren

Myrna Palmgren är i grunden matematiker och doktor inom optimeringslära. Hon är en uppskattad föreläsare och erfaren utbildare inom områden såsom bemanning, schema, planering och styrning. Myrna har en utmärkt förmåga att kombinera ledarskaps och kulturfrågor med frågor som handlar om kapacitet, ledning och styrning. Myrna arbetar för närvarande med ledning och styrning i Region Östergötland. Hon har tidigare arbetat med exempelvis de flesta landsting, Polisen, SKL, Migrationsverket, små och större företag i näringslivet och ett stort antal kommunala verksamheter i projekt och uppdrag av olika slag.

Myrna ingår i SKLs expertgrupp för ”Heltid som norm”. Hon är även prisbelönad 2012 som årets kommunalekonom för de insatser hon har gjort för att sätta produktions- och kapacitetsplanering på kartan i kommunala verksamheter.

Myrna föreläser om och utbildar i frågor som berör planering, styrning och bemanning. Myrna berör både den strategiska och den operativa nivån och anpassar innehållet utifrån verksamhetens specifika förutsättningar och behov.

Print Friendly, PDF & Email