Contents utbud

Madeleine Westin

Madeleine Westin är meteorolog, programledare och författare. Till vardags arbetar hon som meteorolog på TV4 men har tidigare jobbat för både Flygvapnet och Marinens helikopterdivision. Madeleine är kapten i försvarsmakten.

Hon är även vädertaktiker åt professionella kappseglare, t.ex. vid Volvo Ocean Race, och har också deltagit som forskare i Nordpolsexpeditionen.

Madeleine är verksam som moderator och föreläsare. Hennes ämnen är miljö, klimat och väder, ämnen som idag är högaktuella då vi står inför stora klimatförändringar. Madeleine Westin är också journalist och krönikör och har författat ett flertal böcker och tidningsartiklar. 2009 var hon sommarpratare i P1.

I sina föreläsningar belyser Madeleine orsakerna till den pågående klimatförändringen. Hon visar på konsekvenserna och målar upp framtidsscenarier. Inte minst informerar hon om hur vi alla var och en kan påverka utvecklingen. Fakta kompletteras med bilder och beskrivning av olika extrema väderhändelser runt om i världen. Madeleine förklarar vad som händer och varför.

Boka Madeleine och se fram emot en spännande och lärorik föreläsning om klimatförändringar och om hur klimatförändringarna kommer att påverka hur vi lever.

Print Friendly, PDF & Email