Contents utbud

Jesper CaronMotivation – Målsättning och planering – Identitet – Kommunikation och ledarskap

En föreläsning med Jesper Caron är en garanterad energihöjare. Jesper Caron är fd musikalartist med en gedigen CV. Bland annat huvudrollen i Höstsonaten, filmroll i Dancer in the dark. Han har också arbetat på Göteborgsoperan och flera andra teatrar i Skandinavien och har arbetat med flera av Sveriges absolut största artister. En hjärtsjukdom tvingade dock Jesper att lägga sin karriär på hyllan och istället koncentrera sig på att överleva. Här föddes fröet till Jesper bana som föreläsare. Besatt av viljan att överleva började han söka, studera och praktisera de fundamentala strategierna för livet.

Som den entertainer han är så levererar Jesper en underhållande resa i personlig utveckling. Men det är mer än bara underhållning. Det handlar om att ta sig till en helt ny nivå i livet eller företaget. Genom ett interaktivt förhållningssätt får deltagaren med sig nycklar att arbeta vidare med. Jesper Caron räknas idag till den nya generationens föreläsare. Med högt tempo och målinriktat budskap fängslar han publiken och berör och underhåller.

Jesper lär dig strategierna för framgång hämtade från de bästa i världen inom idrott, affärsvärlden och forskning. Han visar dig vad som får dig att bryta igenom istället för att bryta ihop och hur du blir medveten om hur du kommunicerar med dig själv och din omgivning och gör radikala förbättringar i din kommunikation. Han är insatt i det senaste inom prestationspsykologi och kan hjälpa dig att ta ditt liv till en helt ny nivå genom insikter om hur man förstärker sina positiva känslor och krossar inflytandet från de negativa.

Under sin turné i USA 2008 fick Jesper en Best Speaker Award för sin insats under en av konferenserna på Kennedy Space Center.

Print Friendly, PDF & Email