Contents utbud

Jesper Caron

En föreläsning med Jesper Caron är en garanterad energihöjare. Jesper är fd musikalartist, som bland annat arbetat på Göteborgsoperan och med flera av Sveriges absolut största artister.

När en hjärtsjukdom tvingade Jesper att lägga sin karriär på hyllan föddes istället fröet till en bana som föreläsare. Besatt av viljan att överleva började han söka, studera och praktisera de fundamentala strategierna för livet. Jesper är insatt i det senaste inom prestationspsykologi och kan hjälpa dig att ta ditt liv till en helt ny nivå genom insikter om hur man förstärker sina positiva känslor och krossar inflytandet från de negativa.

I dagens osäkra situation, hissnande tempo och ständigt ökande krav är det viktigt att vara mentalt rustad, frisk och laddad. Lär dig vilka faktorer som väcker ditt engagemang, välbefinnande, passion, lycka och styrka samt vilka mekanismer som får dig att bryta igenom istället för att bryta ihop. Lär dig att gå från stressad till laddad. Lär dig hur du frigör dig från rädsla istället för att fastna i den och hur du gör för att agera fullt ut istället för att förbli passiv.

Jesper ger dig knepen att hitta förmågan att använda det som har lärts ut. För att säkerställa att kunskapen sedan upprätthålls erbjuder Jesper också ett flertal olika uppföljningsverktyg om så önskas i form av arbetsmaterial.

Föreläsningen tar upp:
·         Fem vägar till arbetsglädje
·         Förmågan att göra rätt sak rätt
·         Skapa rätt humör för rätt arbetsuppgift
·         Lär dig 3T för att lyfta dig på 19 sekunder
·         Engagemang och egendriv

Söker du en engagerad och professionell föreläsare till nästa konferens som är specialiserad på humörträning, förmågan att leda och lyfta sig själv, om du står inför en förändring, utmaning, eller som söker ett rejält lyft är Jesper rätt person. Och hans föreläsningar går naturligtvis att genomföra digitalt.

Print Friendly, PDF & Email