Contents utbud

Henrik Schyffert

Henrik Schyffert

Henrik Schyffert är serieentreprenören som verkar lyckas med allt han företar sig. Handlar detta om tur eller om ett helt medvetet och systematiskt sätt att arbetar?

Henrik har under hela sitt yrkesverksamma liv som frilansande kreatör nästa dagligen tvingats in i nya mer eller mindre konstiga gruppkonstellationer där han har förväntats vara skapande och kreativ. Hur gör man det och får ut maximalt av ett sådant samarbete är någonting som han har lärt sig genom åren och delar med sig av på ett rakt och roligt sätt. Att mentalt lämna utrymme åt kreativiteten är viktigt för att kunna tillåta ett fritt flöde strömma utan att idéer kritiskt granskats.

Med sin rättframma humor och raka sätt ger Henrik Schyffert er det ultimata föredraget om kreativitet. Betraktelser och komik varvas med underfundiga anekdoter och moment av allvar. Henrik förser varje publik med ett antal användbara kreativa verktyg för att snabbt nå den optimala kreativiteten.

Henrik är även en mycket engagerande, underhållande och professionell moderator och konferencier. Slutligen är Henrik även en ståupp-komiker av rang och förgyller gärna ert event med skratt.

Print Friendly, PDF & Email