Contents utbud

Christina Stielli

Christina Stielli

Christina Stielli är författare, beteendevetare och föreläsare. Hon har under flera år arbetat med barn och ungdomar för att förmedla motivation, hopp och drömmar. Ofta i samarbete med Rädda Barnen och andra organisationer. När hon själv, mitt i livet, rasade ner i en grop bestämde hon sig för att ta reda på hur hon kunde vara glad utan att vara beroende av yttre omständigheter.

Hennes långa arbete mynnade ut i en föreläsning om egen glädje och arbetsglädje och hon mäter inte arbetsglädjen annat än i antal skratt per dag. Hennes föreläsning har blivit en liten bok : ”Jag vill vara glad!”. Hennes föreläsning om egen glädje, om sökande efter lycka och den efterlängtade arbetsglädjen har på kort tid blivit en liten raket på föreläsarhimlen.

Med glädje och allvar väcker föreläsaren Christina Stielli inspiration och arbetsglädje på arbetsplatser. Hon är unik med att ha blivit utsedd till Årets kvinnliga talare två år i rad, 2014 och 2015.

Bromsa eller bryta ihop?
Både arbetsgivaren och medarbetarna har ansvar för att motverka stress och förebygga den farliga negativa stressen på en arbetsplats. Christina tar deltagarna med till den dagen då hon insåg att hon hade tappat minnet av en långvarig stress. Plötsligt visste hon inte hur man kör en bil.

Världsmästare i förändring!
En föreläsning som passar inför, under eller efter en förändring. Lättsamt och allvarligt, berörande och insiktsfullt med resultat av studier och en inblick i hur hjärnan fungerar i förändring, hur vi kan få alla att dra åt samma håll och skapa ett
smidigt medarbetarskap.

Arbetsglädje? Ja tack!
Vem är ansvarig för arbetsglädjen och hur ska vi se till så att det blir kul på jobbet? Och varför är det så viktigt med glädje på jobbet? Inspiration blandat med fakta och en gedigen verktygslåda för arbetsglädje och inte minst
– på vilket sätt arbetsglädje kopplas till ökad produktivitet och mindre stress.

Varför är inte alla andra normala, som jag?
Medarbetarna är oftast den viktigaste tillgången för en arbetsplats och fungerar inte kommunikationen och samarbetet kan det få konsekvenser för en hel arbetsplats. En föreläsning om olikheter, arbetsglädje och att vi är varandras arbetsmiljö.

Föreläsning 20min-2timmar och workshop i alla dess former.

Klicka här för pressbild på Christina Stielli

Print Friendly, PDF & Email