Contents utbud

Mårten Andersson – Under YtanOm en normal människa vaknar upp på morgonen, liggande på köksbordet med pommes frites och räksallad i håret och en Gin Tonic i handen skulle hen förmodligen tänka: ”Det här är inte bra. Jag borde ta tag i mitt liv”. Det gjorde inte komikern Mårten Andersson. Han tänkte högt: ”Det där är vad jag kallar en bra tisdag!”

UNDER YTAN är en humoristisk och samtidigt väldigt naken uppgörelse med 20 år av festkvällar, ytlighet, bekräftelsebehov, att fly från sanningen och drömmen om ett helt annat liv med fru, barn och ett stort fint hus på landet – det liv och den vardag han innerst inne drömmer om.Det är knivskarpa iakttagelser kring Mårtens egen och vår tids ytlighet och vad som hindrar oss svenskar från att alltid vara som vi är utomlands. Det är både högt och lågt någonstans i gränslandet mellan en längtan om den stora kärleken och tysk porr. Det är en inspirerande föreställning om att att göra det mesta och bästa av det liv vi fått.

Mårten Andersson tillhör den yttersta komikereliten och blivit utsedd till Sveriges bästa komiker, och har startat en av Sveriges mest framgångsrika standup klubbar RAW.  Hans mest uppskattade show någonsin som dragit fulla hus 2014 och 2015 är hans show Under Ytan som han har omarbetat inför i år och kallar den internt Under Ytan 2.0. Mårten har anpassat Under Ytan till en föreläsningsshow så att den passar in på din organisations sammankomst.

Vi är stolta att tillsammans med Mårten kunna presentera Under Ytan till det kraftigt rabatterade priset 45000kr + moms.

Print Friendly, PDF & Email