Contents utbud

Torbjörn NilssonTorbjörn Nilsson inledde sin framgångsrika karriär i Jonsereds IF, slog igenom i IFK Göteborg och var professionell fotbollsspelare i PSV Eindhoven, Holland och FC Kaiserslauten, Tyskland. Efter åren i Tyskland återvände Torbjörn till IFK och valde sedan att satsa på en tränarkarriär (bl.a. i Jonsered, Oddevold, Örgryte, Västra Frölunda, Häcken och U 21 landslaget). 1982 blev han UEFA-cupmästare i IFK och då var Svennis hans tränare!

Torbjörns föreläsning ”Att arbeta mot gemensamma mål, om teambuildningsprocessen” handlar om hur man motiverar medarbetare och anställda till att arbeta mot gemensamma mål. Torbjörn har skapat sin egen föreläsningsmodell och han varvar alltid teoretiska pass med en öppen dialog och gruppövningar. Frågorna är exempelvis: Hur skapar man delaktighet på arbetsplatsen och lyfter fram konsekvenser av när det finns en ”vi- och domkänsla” bland anställda? Hur fungerar teambuildingprocessen för att undvika vi- och domkänsla på er arbetsplats?

Torbjörn föreläser om hur man inom idrotten gör för att skapa delaktighet och vi-känsla. Han drar paralleller mellan idrott och arbete under sina föreläsningar. Upplägget anpassar Torbjörn alltid beroende på vad syftet med konferensen är. Torbjörn kontaktar alltid er inför uppdrag och skapar ett skräddarsytt koncept. Vänta inte med att boka Torbjörn, hans föreläsning har en vishet och ett engagemang med mycket humor!

 

Print Friendly, PDF & Email