Contents utbud

Tomas LydahlWOW! – Så får du dina kunder att rekommendera dig

Säger dina kunder “Tack” eller “WOW!”? Tomas Lydahl, författare till succéboken “WOW! Så får du dina kunder att rekommendera dig” föreläser världen över om hur du kan anlita världens bästa säljare utan kostnad.

Tomas Lydahl bodde i Los Angeles i 18 år och jobbade bland annat som försäljningschef för Marriott Hotels. Livet och karriären i USA skapade nya perspektiv för Tomas. Han flyttade till USA som 23-åring och började jobba som servitör för Marriott Hotels i Palm Springs, utanför Los Angeles. 12 år senare hade han avancerat på karriärstegen och jobbade som försäljningschef. Kundbemötandet i USA är på en helt annan nivå än i Sverige, säger Tomas. Du måste ge kunder en anledning att välja just dig utöver dina produkter och tjänster, fortsätter han.

Nöjda kunder har fått precis vad de förväntar sig, inte mer och inte mindre och de berättar inte om dig förrän någon frågar. Men levererar du istället utöver kundens förväntningar, då berättar de gärna om dig till alla de känner. Alltså förlorar du potentiell inkomst för varje kund som inte pratar om dig. Vill du dubbla din försäljning? Enkelt! Få bara varje kund att endast rekommendera en ny liknande kund så ökar du din försäljning med 100 %!

Vikten av att ta hand om kunder är kanske inte något nytt men Tomas berättar det på ett sådant sätt att det skapar “AHA” upplevelser som får publiker världen över att behandla kunder bättre än de tidigare gjort och det i sin tur ökar naturligtvis deras försäljning. Vill du ha glada, effektiva medarbetare, lyriska kunder, glada chefer och ökad försäljning är Tomas Lydahl och ett måste på er nästa konferens.

Print Friendly, PDF & Email