Contents utbud

Tobias SchildfatSuccéförfattaren Tobias Schildfat har skrivit boken som toppat försäljningslistorna: ”Vägen till din första miljon – alla kan bygga en egen pengamaskin”. Kom och lyssna på en annorlunda och inspirerande berättelse om hur man bygger en egen pengamaskin.

Många drömmer om att bestämma mer över sin egen tid − ju bättre ekonomi, desto tryggare och friare kan du känna dig. Valmöjligheterna blir fler och du kan i större utsträckning välja vad du själv vill göra.
Det fantastiska är att vem som helst med relativt små medel över tiden kan skapa en alldeles egen PENGAMASKIN som är så stark att det för¬vånar de flesta. Det krävs ingen speciell utbildning, yrkeserfarenhet eller extrem talang, allt som behövs är vilja och uthållighet. Resan är kul och resultatet kan bli enastående. För vad är egentligen en bok om pengar? Jo, det är en bok om drömmar och personlig frihet.

Tobias Schildfat började bygga på sin egen pengamaskin redan som tonåring. Det blev början på en resa som med tiden har ökat hans ekonomiska oberoende och frihet i livet. Han är utbildad civilekonom och har bland annat arbetat som aktiemäklare på Handelsbanken och som affärsområdeschef på Findus. Idag driver Tobias e-handelsföretaget Solentro tillsammans med sin bror Hampus. I TV-serien Draknästet fick de stor uppmärksamhet när de nobbade en investering på 1,5 miljoner kronor.

Print Friendly, PDF & Email