Contents utbud

Titti SchultzProgramledare i radio på RIX FM – Moderator och konferencier

Titti Schultz är en mycket rutinerad och skarp konferencier och moderator. Hon föreläser också om medievärlden, med fokus på radiomediet och påpekar gärna att kändis inte är ett jobb.

Titti Schultz är programledare för Sveriges populäraste morgonprogram i radio – RIX MorronZoo i RIX FM – ett program hon själv varit med och utvecklat från grunden. Programmet började sändas 1998. Titti Schultz är journalist och har intervjuat en imponerande samling svenska och internationella storstjärnor bl a John Travolta, Lars Löfven, Margot Wallström, Peter Stormare, Kylie Minouge, Per Gessle, Jan Eliasson, Agneta Fältskog, Roger Moore, Peter Forsberg, Sissela Kyle, Göran Persson, Povel Ramel, Björn Borg, Bryan Adams, Fredrik Reinfeldt och H K H Kronprinsessan Victoria. “Det kan ju på ett sätt verka lite speciellt att träffa alla dessa stjärnor men det speciella och viktiga med mitt jobb är att få dem jag träffar att prata om lite oväntade saker, få dem att visa nya sidor och att de samtidigt känner sig bekväma och trygga i samtalet”, säger hon själv.

Hon är också utbildad inom ämnen som medieträning, kommunikation och krishantering och tycker att det är märkligt hur många offentliga personer och företag som inte har en aning om hur de ska bete sig i kontakten och relationen till media och allt som följer i offentlighetens kölvatten. Med den erfarenhet som Titti samlat på sig under många år i mediebranschen, är hon en skicklig och driven kommunikatör. Under närmare 15 år har hon parallellt med programledararbetet också arbetat med uppdrag som moderator, debattledare och konferencier. Titti Schultz besöker och föreläser gärna hos medieutbildningar för både unga elever upp till dem som redan har erfarenhet men söker vidareutbildning.

Titti är en skarp moderator som obehindrat rör sig mellan allvar och humor.

Print Friendly, PDF & Email