Contents utbud

Tina ThörnerTina Thörner är en av få kvinnor i världens kanske mest mansdominerade bransch – motorsporten. Tina har som kartläsare åt Jutta Kleinschmidt, Ari Vaatanen, Colin McRae samt PR-profil för sin arbetsgivare Mitsubishi, länge haft hela världen som sitt arbetsfält. Hon har medverkat i alla de största tävlingarna, däribland VM, Svenska Vinterrallyt och Paris-Dakarrallyt och har många höga placeringar på meritlistan.

Parallellt med tävlingarna håller Tina föreläsningar grundade på hennes egna erfarenheter om grupputveckling, självförtroende, måluppfyllelse och vikten av att ha en rak och öppen kommunikation, att våga ta för sig och ha den rätta viljan.

För att nå sina mål krävs tålamod, självförtroende och inre styrka. Tina berättar om hur hon arbetat för att bli accepterad som yrkeskvinna inom motorsporten. Till en början var det svårt att bli ”en av dem” men idag är Tina respekterad och eftertraktad i branschen.

Tina har lärt sig att vi måste tro på det vi gör, ta för oss och se möjligheterna för att lyckas. Att vara uppriktig och ärlig mot sig själv, våga ta kritik, konfrontera problem och göra det bästa av sina egna förutsättningar är viktigt för att uppnå stabilitet och inre lugn. Tina är en fantastiskt charmig och jordnära värmländska som fungerar som en riktig inspirationskälla för sina åhörare.

Print Friendly, PDF & Email