Contents utbud

Tina NordströmKreativ och okomplicerad kock – Fräsch och spännande mat

Tina Nordström var den första kvinnan i finalen av Årets kock 2000 och det var också samband med den finalen SVT i Göteborg upptäckte hennes talang för TV. Redan 2001 blev hon programledare för Mat. Tuff, skarp och kreativ fick hon snabbt en miljonpublik och blev Mat-Tina med hela Svenska folket.

Sedan dess har det blivit många säsonger av olika TV-program på SVT, TV4 och i flera internationella kanaler. Hennes unika förmåga att kombinera mat och TV till riktigt god underhållning har gjort henne till en trendsättare långt utanför Sveriges gränser. Genom program som det amerikanska ”New Scandinavian Cooking” har Tina genom åren fått hängivna tittare även i Norge, Finland, Danmark och USA. Hon har skrivit ett flertal kokböcker, exempelvis: Tinas helg : gamla godingar och nya favoriter, Tina : hur du enkelt lagar min allra godaste mat och Tina Nordstrom’s Scandinavian Cooking.

Tina Nordströms popularitet ligger mycket i hennes okomplicerade sätt och charm. I grunden har Tina ett unikt handlag för matlagning. Hon lagar all sorts mat men framför allt mat som är anpassad till dagens tidsnöd. Det får inte var alltför komplicerat men måste vara fräscht och spännande.

Hon kan komma till ert företag för att föreläsa om mat och även laga mat, helt beroende på vilket tema ni har!

Print Friendly, PDF & Email