Contents utbud

Thomas PeterssonSkakad inte störd

Under åren som professionell artist har Thomas Petersson hunnit göra ett flertal TV-program, egen TV-serie, krogshower, farser och framför allt turnerat som stand-up artist. Han har medverkat i Little Shop of Horrors och Kuta och kör och turnerar under hösten 2014 med sin enmansföreställning Skakad inte störd.

Thomas närmast oefterhärmliga komik går hem överallt. Han har tilldelats en Guldbagge för bästa manliga huvudroll i “Hotelliggaren”.

Thomas hör till en av landets mest bokade artister. Han tar även konferenciers uppdrag där han med sin scenvana och komiska talang verkligen är uppskattad.
Thomas Petersson fick sitt TV-genombrott i Släng dig i brunnen som sändes från ståupp-krogen Norra Brunn i Stockholm. Tillsammans med Adde Malmberg, Lasse Eriksson och Gunilla Åkesson spelade han i revyn Spik på Vasan i Stockholm 1992.
Han har varit flitigt förekommande i TV, bland annat i Prat i kvadrat, Time out och Doobidoo. Som skådespelare har han haft framgångar med egna farser på Halmstad Teater, bland annat Bäddat för sex (1998) och Hotelliggaren (2002).
En ståuppföreställning med Thomas Petersson får dig att bli dubbelvikt av skratt och när du torkat dina skratt-tårar kommer du känna dig upplyft lång tid därefter.

Print Friendly, PDF & Email