Contents utbud

Therese AlbrechtsonTherese Albrechtson är trots sin unga ålder redan både en framgångsrik entreprenör och uppskattad föreläsare hos företag, offentlig sektor och organisationer.

Hon har mottagit flera fina utmärkelser som Sveriges kvinnliga företagare, Sveriges framtida kvinnliga ledare och Europas Bästa Unga Entreprenör.

Under sina föreläsningar inspirerar Therese åhörarna till en positiv inställning till livet, att tro på sig själv samt att ideligen se möjligheter istället för hinder. Genom konkreta exempel och roliga inslag som Therese Albrechtson varit med om i sitt liv och sin entreprenörsresa får hon åhörarna att känna sig inspirerade och gå därifrån med en känsla av lycka.

Hon beskriver sin resa då hon som 19-årig tjej skulle ge sig in i affärsvärlden efter att ha tackat nej till Handels. Hon ville fortsätta med det projektarbete som hon börjat med under sitt sista år på gymnasiet, Ung företagsamhet.

Att gå emot strömmen och allas förvarningar om att ”Tänk om du misslyckas” gjorde inte starten lätt men genom en stark tro till sig själv och en enorm inställning fanns bara frasen ”Tänk om jag lyckas” i hennes huvud.

Oavsett var eller vad man befinner sig i livet gäller det att man från sina egna förutsättningar ser möjligheterna och fokuserar på det som man är bra på.

Therese delar på ett humoristiskt sätt med sig av sin framgång, sina misstag, ledord samt milstolpar som har varit bidragande till hennes utveckling.

Print Friendly, PDF & Email