Contents utbud

Teo Härén

Teo Härén

Kreatör, föreläsare, inspiratör, härarbetare & författare –

Teo föreläser om kreativitet, service, idéer och Härarbete – arbeta där du trivs bäst. En oerhört uppskattad föreläsare och författare.

Teos passion är inspiration och kreativitet. Han har skrivit flera olika böcker, bland andra Härarbeta – Arbeta där du gör det bäst, Idébok för service och Idébok för föräldrar.

Numera föreläser han 200 gånger per år över hela Sverige och utomlands om varför det är så svårt att vara kreativ, men också om varför det är så viktigt, och så roligt.

Teo utsågs, tillsammans med sin tvillingbror Fredrik Härén till Årets Talare 2006/2007 av Eventakademin. År 2006 valde tidningen LEVA ut Teo som en av Sveriges mest inspirerande personer. Utsågs till en av Sveriges 10 mest efterfrågade B2B-talare 2008.

Teo bor i Sverige, men han har under de senaste åren arbetat mycket från platser som Sri Lanka, Mauritius, Sydafrika, Malawi, Zimbabwe. Han har betygsatt över 30 000 idéer, suttit i Svenska Uppfinnareföreningens styrelse och han har två patent.

– Ny teknik och ett flexiblare arbetsliv har gjort det möjligt för fler och fler att välja var man vill arbeta. Vi har hela världen att välja på, säger Teo.
– Jag visar hur man genom att arbeta med vissa arbetsuppgifter på andra platser än på kontoret får andra intryck och därmed bättre idéer. Samtidigt som man mår bättre och blir mer produktiv, säger Teo.

Föreläsningar & Workshops

Kreativitet & inspiration
Teo föreläser om kreativitet och inspiration, två helt avgörande faktorer i företagets tillväxtfas. Genom konkreta råd får du insikt i hur du som ledare får människorna i din omgivning att bli kreativa och inspirerade, och vi vågar lova att även du själv kommer att vara extremt inspirerad efter denna föreläsning.

Kundservice
Du är mindre kreativ än du tror – men mer kreativ än du anar. Idéer är ingenting man får – kreativitet är en värdefull egenskap som ständigt måste underhållas. Den första delen av denna föreläsning är en irriterande och provocerande kalldusch för många, medan den andra delen av föreläsningen är en inspirerande nedförsbacke full av nyttiga övningar och exempel.

Målgrupp:
Kreatörer, affärsutvecklare, ledningsgrupper och andra som lever på sin kreativitet.
Tid: 1 – 3 timmar.

Från idésamhälle till innovationssamhälle
Välkommen till innovationssamhället. Detta seminarium handlar om 2000-talets viktigaste råvara: idéer. Teo tar upp saker som:
– Från industrisamhälle – via informationssamhället – till innovationssamhället.
– Värdeökningen inom immateriella rättigheter och värdet av att skydda idéer.
– Externkapitalet – hur uppmuntrar man omvärlden att ge ifrån sig sina bästa idéer.

Denna föreläsning sätter in kreativitet och förmågan att tänka annorlunda i ett större perspektiv.

Målgrupp:
Ledningsgrupper, verksamhetsutvecklare, ledare, politiker mfl.
Tid: ca 2,5 – 3 timmar.

Härarbete
– Att arbeta där du gör det bäst.
En föreläsning som grundar sig på den inspirationsbok Teo gav ut senhösten 2004. Föreläsningen presenterar ett helt nytt sätt att se på kontorsarbete och förklarar varför det ibland är direkt fel att sitta på kontoret och arbeta om man skulle arbeta bättre på någon annan plats.
Med exempel, inspirerande bilder och egna erfarenheter ger han konkreta tips och argument för varför det ibland är bäst att arbeta från en stuga i skärgården eller en veranda i Thailand.

Målgrupp:
All personal som arbetar på kontor och känner att kontoret kanske inte alltid är den bästa platsen att utföra alla arbetsuppgifter på. För företag som vill att de anställda skall må bättre och prestera bättre.
Tid: ca 60 min.

Humor och igenkänning är två centrala beståndsdelar i Teos föreläsningar, för att få publiken att ta till sig budskapet.

– Teo är en föreläsare utöver det vanliga.

Print Friendly, PDF & Email