Contents utbud

Susanne GustafssonDietisten och Fitness gurun Susanne Gustafsson är en av de mest tillfrågade experterna när det kommer till Hälsa, Träning, Kost och Välmående.

Susanne är legitimerad dietist med kompletterande kurser i fysiologi, beteendeförändring, preventiv medicin och ätstörningar; från fetma till anorexi, samt idrottsnutrition.

Susanne Gustafsson har tidigare arbetat som dietist på Akademiska Barnsjukhuset. Hon har även medverkat som specialist i Tv-program så som Förkväll, Nyhetsmorgon, Biggest loser, Forma Kroppen, Dolce Vita och varit träningscoach åt Famefactory eleverna på TV3.

Hon medverkar även som specialist i diverse friskvårdstidningar t ex FitnessMagazine och tidningen MåBra. Hon har en gedigen idrottsbakgrund som bla elitgymnast och fitness/aerobicstävlande.

Hennes resa är mycket intressant, hon är en av våra mest anlitade och älskade hälsoexperter. Susanne anlitas även flitigt för sin ”resa” som aktivt tävlande inom fitness och anses ha en vilja av stål. Hon har en energi och en utstrålning som glöder av välmående och positiv energi. Susanne är även en mycket sympatisk person.

Print Friendly, PDF & Email