Contents utbud

Stefan SeböStefan Sebö är en erfaren talare inom området försäljning, medarbetarutveckling, förändringsarbete och konsten att utveckla vinnande team. Han har hjälpt hundratals företag och tusentals människor att växa till nya höjder, däribland Astra, MTG-media, Glitter, IKEA, Karolinska universitetssjukhuset, Sportlife, TV4, Ericsson, Telenor, Unicef, Väla köpcentrum, Försäkringskassan, Volvo, Apoteket. Genom inspirerande, engagerande, intressanta, kul och framförallt lärorika föreläsningar, talar han om metoder och arbetssätt som omgående ger resultat.

Stefan är även författare till böckerna ”Resultat – konsten att bli den du vill” (2009) och ”Resultat – din guide till personlig framgång” (2012).

Stefan vet vilken oerhörd kraft och potential som finns inom oss. Att utveckla medarbetaren och individen är den bästa insatsen ett företag eller organisation kan göra. Det är nämligen ingen kostnad, det är en investering som direkt kommer att ge utdelning. Stefans föreläsningar innebär en riktig vitamininjektion som skapar en positivitet och ger deltagarna verktyg så att de känner sig stärkta att ta tag i sin egen utveckling. Stefan föreläser om:

• Inspiration Motivation & 100 % Engagemang
• Säljande kundservice
• Merförsäljning
• Förändring med framgång

Referenser:

Stort tack för en enormt inspirerande dag på Hooks! Säljarna i mitt team sprudlar av energi, studsar fram likt gummibollar och är upprymda som de druckit den finaste champagne. – Caroline Lord , Regionchef MTG media

Stefan Sebö har inspirerat oss på HK, våra säljare och återförsäljare att ha fokus på aktivitet, kundnytta och merförsäljning. Det har lett till direkt ökad försäljning. – Per Nerelius, Marknads och utbildningsansvarig, Alcro

Print Friendly, PDF & Email