Contents utbud

Stefan HolmStefan Holms idrottskarriär och prestationer står verkligen i en klass för sig. Han har vunnit OS 2004, VM 4 gånger samt EM 2005 och 2007. Hans personliga rekord är på 2,40 inomhus (från 2005) och 2,37 utomhus (från 2008). Stefan Holm, som är 181cm lång och tillhör den exklusiva skara som hoppat 50 cm eller mer över sin egen längd.

Stefan deltog 2003 för första gången i frågesportprogrammet På spåret och vann då tillsammans med Ingela Agardh. Sedan dess har Stefan varit en flitig finalgäst som alltid hävdar sig mycket bra.

Stefan är en av våra mest folkkära idrottare. Han har mottagit Svenska Dagbladets Guldmedalj, Radiosportens Jerringpris och Victoriastipendiet.

Han har även en författarkarriär. Dels personliga berättelser i Stefan Holm – Höjdhoppare med Christian Augustsson, och En av 12 med text av Stefan och foto av Mikael Solebris. Tillsammans med Solebris har Holm även gett ut ordvitsar, ”oneliner”, genom boken Tvetydigheter. 2013 utkom Sportquiz: 2500 frågor.

Sedan 5 år tillbaka arbetar Holm med kommunikation och samverkan dels vid Karlstads universitet och som uppskattad föreläsare till företag, organisationer, kommuner och idrottsklubbar. Trots sitt späckade schema ser Holm till att komma ut och bidra till förbättring och nya tankesätt som Holm själv använt för att nå toppen.

Print Friendly, PDF & Email