Contents utbud

Staffan LindbergStaffan Lindberg är talare, sångare, komiker, musiker, moderator, basist, arrangör, kompositör, skribent, mm. En allkonstnär!
Just nu aktuell med föreläsningen/föreställningen; “Moder Jord – för god att kolsyra” och även lyxversionen “Hett om öronen”, där meteorolog Pär Holmgren också medverkar.  Om klimat och konsumtion och hur man lämnar över en beboelig planet till barnen.

Han har också sjungit så länge han kan minnas och är därför en av få som både medverkat i Radiosymfonikerna och Radiokören (dock aldrig samtidigt). Utmärkelser Nominerad till kooperationens Änglamarkspris 2008. Mottagare av Povel Ramels Karamelodiktpris 1999.

Staffan är utbildad kontrabasist och sångare på Musikhögskolan i Stockholm. Har sjungit och showat i vokalgruppen Viba Femba i 19 år, förekommit i Radiokören, Radiosymfonikerna, Filharmonikerna m fl ensembler. Uppträder numer som sångare och underhållare med eget material.
Skriver även arrangemang och kompositioner till körer och orkestrar runt om i landet. Staffan har skrivit manus och varit idégivare till Stora journalistprisvinnaren 2006; Musikministeriet, på SVT.

Medverkat som koldioxidbantare i SVT:s klimatserie; Vädrets makter, 2007 och spelat showen; “Fyra lyckliga män” tillsammans med Lasse Eriksson, Erik Lidholm och Jacke Sjödin. Staffan Lindberg har skrivit boken “Jag skulle ha bytt till lågenergilampa i hallen” om klimat, konsumtion och koldioxidbantning 2010 på Cordia förlag. Även aktuell som kåsör i radioprogrammet Naturmorgon och med nystartade vokalgruppen SuperProffsEliten.

Staffan Lindberg Talar Om
Koldioxidbantning
Miljön
Klimatet
Hur vår livsstil påverkar miljön och klimatet
Mat och miljö

Staffan Lindbergs Motto
“Om du sågar av grenen du sitter på.
Se till att du sågar på rätt sida rumpan”
Sådan Är Staffan Lindberg Som Talare
Allmänbildad, pedagogisk, infallsrik och drastisk. Använder ofta humor för att kunna nå de svåra frågorna.

Staffan Lindbergs Mål
Att med sin show få människor att begripa hur vår livsstil påverkar miljön. Staffan Lindberg vill att världen ska koldioxidbanta!

Detta Ligger Staffan Lindberg Varmt Om Hjärtat
Staffan Lindberg är en hängiven koldioxidbantare som under 2007 började att drastiskt minska sina utsläpp av växthusgaser. Intresset för miljön utvecklades redan på Ville, Valle, Viktor-tiden på 70-talet.

 

Print Friendly, PDF & Email