Contents utbud

Sören OlssonSören Olsson är en av våra mest lästa och älskade författare. Böckerna om Sune och Bert och många fler har fängslat läsare i 30 år. Det har hunnit bli 146 stycken olika böcker, som finns utgivna i cirka 25 olika länder och har sålt cirka 10 miljoner exemplar.

Sören är en omtyckt och eftertraktad föreläsare. Bland annat så berättar han om sin son som föddes med en svår sjukdom som radikalt förkortar livstiden. Hur lever man livets fulla potential när döden ständigt gör sig påmint? Sören berättar med en värme och humor som avväpnar svåra ämnen.

Sören är ofta ute och föreläser.  Både bland barn, ungdomar och vuxna. Han varierar innehållet efter beställarnas önskemål. Under de senaste åren har Sören gjort ett antal  mycket uppskattade framträdanden då han har berättat om livet tillsammans med sin annorlunda prins.

Hur förhåller man sig till det oväntade? Finns det utrymme i livet för överraskningar? Hur ska man veta vad som blir ett bra och innehållsrikt liv innan man levt det?

Livet tycks själv välja när och hur det ska inträffa. Ofta tycks det därför handla om hur man förhåller sig till det som inträffar mer än att försöka förhindra att livet sker som det gör. Om vi gör ett aktivt val att bejaka livet istället för att försöka förneka det blir det både rikare och mer fyllt av tillvarons mysterier. Det blir betydligt mycket roligare om vi bara vågar säga JA.

Sören Olsson föreläser om:
* Livet blir som det blir och inte alltid som man vill.
* Att säga ja, om hur mycket roligare det är att vara positiv än negativ.
* Att känna känslor.
* Kreativitet.
* Prins annorlunda, om sin handikappade sons uppväxt och om föräldraskapets kamp, glädje och smärta.
* Att skriva böcker.
* Att skriva för film och TV.
* Storytelling – användbart för både privatpersoner och företag.

Print Friendly, PDF & Email