Contents utbud

Sofia LiljaSofia Lilja är verksam som coach, föreläsare, utbildare och inspiratör och har tidigare varit sångcoach på TV4- succén Idol i nio säsonger.

Sofia är flitigt anlitad av Sveriges artist- och skådespelarelit för att coacha dem till att övervinna sina rädslor, förstärka sitt personliga varumärke, lära sig att surfa på vågen av nervositet och maximera i prestation när det gäller som mest. Sofia har coachat internationella världsstjärnor till att hantera pressen och toppleverera inför en mångmiljonpublik i direktsänd TV. Helt enkelt att stråla i sin fulla glans på scen med total närvaro!

Sofias kunskap efterfrågas även inom företagsvärlden där hon är flitigt anlitad av företag och chefer som vill satsa på personligt ledarskap, topprestera med hållbarhet och medvetandegöra förändringsprocesser med beteendefokus.

Genom metoder och tekniker inom mental träning, mindfulness och stresshantering delar Sofia med sig av konkreta verktyg till hur vi kan återerövra vår kraft och få tillgång till vår fulla kapacitet. Både i våra privatliv och i karriären.

Sofia är färgstark och orädd i sitt framförande och inger förtroende, lust och energi som smittar av sig. I sina föreläsningar väver hon in övningar och moment som publiken får direktpraktisera medan den pågår. Övningarna tydliggör Sofias budskap och ger deltagarna en djupare förståelse av deras egna upplevelser.

Ex på föreläsning – Gör som stjärnorna stråla på Din livsscen – Ta makten över din scenskräck och tala inför folk – Maxa din kapacitet och fördjupa ditt välmående – Vem är det egentligen som kör i ditt liv?

Ex på sångevent Sofia är också känd för sina mycket uppskattade workshops där hon leder medarbetare på företag i körsång. En mycket underhållande och musikalisk övning i teamwork. Ett koncept som passar lika bra för vana sångare som för personer som aldrig tagit en ton förut. Kör-workshopen kan beställas fristående eller kombineras med en föreläsning.

Print Friendly, PDF & Email