Contents utbud

Roger ZapfeMånga känner igen officeren Roger “Atlas” Zapfe från TV4:s show Gladiatorerna. Där spelade han rollen som den store, oslagbare jätten Atlas. Men bakom kulisserna finns en person som vill verka för allmänt ökad hälsa och friskvård, samt är en mycket inspirerande och efterfrågad föreläsare inom ledarskap, lagutveckling och stresshantering.

Roger Zapfe är ubåtsofficer och kapten i flottan med 27 års erfarenhet av ledarskap under extrem press i samband med ubåtsincidenter och allvarliga uppdrag. Han är utbildad vid Försvarshögskolans Ledarskapsinstitution samt på Arméns gymnastik- och idrottsskola och i det civila driver han två företag inom friskvårdsbranschen.

Roger föreläser även ofta om kostens och motionens betydelse för hälsan. Han tar upp hur du mår bra, känner dig i form och orkar mer. Han talar om kroppens hälsa, träning och motion samt kostens betydelse för ett hälsosammare liv. Roger föreläsningar inspirerar och sprider kunskap för att sköta sin kropp för att må bra, orka prestera mera, skapa uthållighet i arbetslivet och på fritiden och förebygga sjukdomar och skador.

Rogers föreläsningar är alltid lättsamma och underhållande, helt utan ”pekpinnar”, och passar både de som är redan är insatta och de som är nybörjare.

Print Friendly, PDF & Email