Contents utbud

Robert GustafssonEn presentation av Robert Gustafsson är egentligen överflödig. En av Sveriges mest välkända och hyllade skådespelare och komiker. Har utsetts till Sveriges roligaste man vid ett flertal tillfällen och är en av medlemmarna i det hyllade humorkollektivet Killinggänget.

Robert började sin komikerkarriär i slutet av 1970-talet då han spelade revy med komikern Runo Sundberg hemma i Skövde. Ett av hans första uppdrag för TV var barnserien Skrotnisse och hans vänner där Robert gjorde Skrotnisses son Kalles röst. Sedan dess har det blivit en lång rad TV-produktioner bland annat Gäster med gester, Rena rama Rolf, NileCity 105,6, Percy Tårar, Parlamentet och Time Out. Julen 2005 medverkade han i SVT:s julkalender En decemberdröm, där han spelade rollen som “Chefen” i Underjorden.

Robert ger er en föreläsning vid namn Från vaggan till deadline – eller varför det blev som det blev.

Föreläsningen är mycket intressant, inspirerande, motiverande och naturligtvis underhållande. Robert berättar om bakgrunden till varför ”det blev som det blev” och andemeningen är hur bra det kan gå om man vågar öppna de dörrar som man kanske tror är stängda. Och hur livet kan ta vägen någon helt annanstans än vad man tänkt sig från början. Robert själv ville bli skrothandlare eller jobba på verkstad och meka med bilar. Men så blev det ju nu inte riktigt.

Klicka här för pressbild(er) på Robert Gustafsson

Print Friendly, PDF & Email