Contents utbud

Petra BraskPetra Brask har sedan 1995 lärt ut effektiva arbetsmetoder både i Sverige och internationellt. Hon har utbildat och coachat både chefer och anställda i en mängd organisationer, allt från kommuner och landsting till FN och Coca-Cola. Med humor, värme och med en nära kontakt med deltagarna blir ett inspirationsseminarium med Petra en lärorik resa med konkreta råd och tips om hur du kan få både en effektivare vardag och energi över efter arbetsdagen.

Petra är även en efterfrågad effektivitetsexpert i både media och press. Hon har synts och hörts ibland annat Tidsjakten på SVT1 som tidsexpert, TV4, tidningen Chef, SvD, Expressen, Elle, Computer Sweden, P4, P3 med flera. Petra har också en fredagsblogg och samarbetar med tidningen Chef i artiklar, seminarier och utbildningar.

Få loss mer tid!

Hur hittar man en bra balans på dygnets alla 24 timmar? Under föreläsningen ”Få loss mer tid” får du metoder för att må bra och ha bättre fokus under arbetsdagen men också ha kvar energi när fritiden tar vid. Under seminariet pratar vi om hjärnkraft, insikt och effektivitet med syfte att få en mer kreativ och energifylld vardag.

• Hjärnans behov av struktur i det ökande informationsflödet
• Gränslöst arbete – utmaningar och möjligheter
• Räcker veckan inte till? Använd tiden och hjärnkraften effektivt och behåll energin
• Så använder du strategisk planering och prioritering för mer framförhållning.
• Vikten av reflektion och återhämtning

När du trivs på din arbetsplats blir du mer fokuserad, engagerad och presterar bättre. Men även på de bästa arbetsplatser smyger ibland små ”tids- och energitjuvar” in och får oss att tappa både tid och fokus. Hur ser det ut på din arbetsplats? Har du tidstjuvar på jobbet och har du dagar då inkorgen är din agenda för dagen? Du kanske önskar få tid över för att hinna arbeta mer strategiskt och långsiktigt?

Petra är en både inspirerande och rolig föreläsare som lär ut effektiva arbetsmetoder med fokus på både arbetsteamet och individen.

Print Friendly, PDF & Email