Contents utbud

Peter WahlbeckBoka Peter Wahlbeck till ert event! Han har arbetat som ståupp-komiker i 22 år, och har flera gånger blivit utsedd till Sveriges roligaste komiker. Senast 2009 blev han utsedd till Årets manliga komiker på Standup Galan. Peter Wahlbeck är landets roligaste komiker om man frågar sveriges komiker.

För Peter Wahlbeck är standup comedy bilder. Han målar med ord och gester och bygger sin humor på det ovanliga i vardagen. ”Namnet på en pizzeria”. ”Rika människors brist på fantasi”. ”Varför vägrar Motormännen vägrenskörning?” Ämnen som kan tyckas vara triviala, men som blir geniala när de granskas ur ett Wahlbeckskt perspektiv.

Peter Wahlbecks mångåriga rutin, men ändå ständiga utveckling gör att hans humor fungerar överallt. Han har uppträtt på allt från lokala pizzerior till ledningsgrupper i stora multinationella koncerner. Han rekommenderas av samtliga.

Med en rutin som få ståupp-komiker har ge dig och dina gäster, eller din personal en stunds proffsig underhållning till festen eller middagen. Ståupp-komik är den perfekta avkopplingen på konferenser, kick-off eller säljmöten framför allt på dagtid.

Peter Wahlbecks har även sin föreläsning Inspiration für alle tar oss från miljösortering i Helsingborg, via barnuppfostran på 2000-talet vidare till frågor om livet efter döden, Ullareds outlet för sexleksaker och varför det är dumt att vara blyg.

Peter Wahlbeck är som den ende av sitt slag en mycket inspirerande, tankeväckande och inte minst underhållande föreläsare som använder humor som budskapsbärare. Syftet är att få oss att tänka till runt frågan vad en människa är, och få oss att bli aktiva och agera ansvarsfullt med det liv och de förmåner vi fått.

Print Friendly, PDF & Email