Contents utbud

Peter SettmanModerator, debattledare, programledare, talarcoach & föreläsare

Peter Settman blev känd som den ena halvan av komikerduon “Ronny & Ragge”. Han har sedan dess medverkat i ett antal stora tv-produktioner både som skådespelare och programledare.

Senast var det i Dansbandslaget och Idrottsgalan 2009 leds av peter. Så ska det låta är en annan succé med ett proffs utöver det vanliga.

Sedan 1990 driver han ett eget bolag, ett produktionsbolag som producerar tv-program, intern-tv och möten för svenska tv-kanaler samt myndigheter och företag.

Föreläsning
Kan man skapa ett AHA med ett HAHA?
Varje dag översköljs vi med budskap som varken berör eller tar tag i oss – det känns som om avsändaren inte riktigt bryr sig om hur budskapet “fäster”. En del av detta kan man kunna råda bot på – med hjälp av humor.

Peter talar om vikten av att kunna hålla distans och ha självironi till sig själv och sitt varumärke när man kommunicerar med andra. Många gånger utnyttjar vi inte den enorma kraft som finns i ett skratt eller leende. Ett skratt berör oss verkligen – både fysiskt och intellektuellt.

Under föredraget beskriver Peter de teoretiska grunderna för sitt resonemang samt visar en hel del konkreta exempel på effektiv kommunikation med just “glimten i ögat”.

· Hur kan vi uppfattas som sympatiska och lyhörda i vår kommunikation med andra?
· Är det möjligt att använda humor som ett taktiskt redskap när vi kommunicerar?
· Varför har ledningen ofta svårt att agera med “glimten i ögat” internt på våra arbetsplatser?

Print Friendly, PDF & Email