Contents utbud

Per LangePer Lange brinner för försäljning. Och han vet hur man får andra att också göra det. Detta gör honom till en mycket uppskattad föreläsare inom områdena försäljning och säljledning, vilket över 7000 utbildade säljare och säljchefer kan vittna om. Hans styrmodeller och verktyg används av stort antal nordiska säljorganisationer, och Per och är känd för att kunna motivera människor att skapa nya lönsamma vanor och beteenden. Per började själv sin bana som säljare, blev säljcoach, sedermera säljchef och slutligen med ett övergripande säljansvar. Förutom sina föredrag har Per även skrivit en bok och medverkat i TV, där han haft en populär retorikskola för barn och ungdomar.

Per Lange behandlar frågor som: hur gör man för att sälja på en konstant hög nivå – utan svackor och dalar? Hur skapar vi en vinnande säljkultur? Vad krävs för att bli en stjärnsäljare? Hur drar vi igång Leadsmotorn – och säljer mer än någonsin? Per utgår alltid från den senaste forskningen inom området, men konkretiserar hela tiden med exempel från verkligheten. Humor och konkreta tips varvas med Pers underliggande budskap: Du skall vara stolt som säljare!

Några exempel på uppdrag som Per utfört: Omfattande utbildning av utesäljare samt butikssäljare och chefer på Tre. Han har även hållit i kortare utbildningssatsningar och inspirationsföreläsningar på säljområdet för butikssäljare på The PhoneHouse, Tele2 och Telenor. På Telenor har Per även genomfört genomgripande säljträning för allt från telesäljare, butikssäljare samt även chefer.

Gällande kundbemötande samt butiksförsäljning har Per genomfört många större utbildningssatsningar, ett par exempel är Länsförsäkringars nya butikskoncept samt Jysks butikspersonal.

Per gör alltså allt från kortare inhopp som inspirationsföreläsningar till fleråriga utbildningssatsningar och uppbyggnad av hela säljorganisationer, det som styr är kundens önskemål!

Print Friendly, PDF & Email