Contents utbud

Peder LammUNDERHÅLLANDE KONST- OCH ANTIKVITETSEXPERT

Peder Lamm är konst- och antikvitetsexpert. Han är stilsäker ända ut i fingerspetsarna. Han kan berätta de gamla föremålens historia, samtidigt som han är helt uppdaterad och personlig i sin egen roll som föreläsare och sakkunnig.
Peder berättar i föreläsningsform om konstmarknaden, auktioner och ”otroligheter”. Han lyfter fram och beskriver den fascinerande historia som tingen oftast bär med sig. Här blandas fakta och anekdoter till inspirerande underhållning.

Alla som hört Peder berätta om gamla föremål och deras historia på tv eller i “verkliga livet” vet att det blir intressant och engagerande. Hans kunskaper och berättarglädje är något utöver det vanliga.

Peder tar uppdrag som föreläsare och som sakkunnig vid bedömning av antikviteter.

Han har studerat konstvetenskap, historia och bebyggelsehistoria vid Stockholms universitet. Han har arbetat på Auktionshuset Bukowskis sedan skolåren.

Förutom på Bukowskis har Peder varit på Nordén Auktioner, Livrustkammaren och Crafoord Auktioner. Idag arbetar han framförallt med teve, föredrag, värderingar och försäljningsuppdrag. Peder har bland annat varit programledare för SVTs ”Otroligt antikt”.

Print Friendly, PDF & Email