Contents utbud

Patrik JohanssonPatrik Johansson har varit ledare i detaljhandeln i 20 år varav de 10 sista åren som Sverigechef för Hi-Fi Klubben. 10 år då Hi-Fi Klubben fyrdubblade sin omsättning, samtidigt som en stor utslagning skedde i hemelektronikbranschen.

Hi-Fi Klubben är en sann saga om entreprenörs-själar som gör det omöjliga möjligt. Hi-Fi klubbens resa med Patrik Johansson i spetsen, är 2000-talets “success story” och ibland tvivlade de själva på det som hela deras omgivning uttryckte sig som dömt att misslyckas.

Patrik talar om vikten av ett suveränt bemötande av kunden samtidigt som självklart ska leda till en ökad försäljning. Tillväxt genom optimering av kundmötet är en röd tråd i föreläsningen.

Fokus läggs på de fysiska butikernas möjligheter att hävda sig i en tid när näthandeln exploderar. Om butikerna gör rätt handlingar så finns det utmärkta möjligheter att ha lönsamma fysiska butiker bredvid näthandeln. Ta tillfället när kunden står framför dig – du kanske bara får EN chans med just denna kund!

Patrik ger en föreläsning som inspirerar till att gå hem och se över sina egna möjligheter till att faktiskt få ut mer affärer av de kunder som redan finns i butikerna.
Entreprenören Patrik hjälper idag andra att lyckas på heltid!

Print Friendly, PDF & Email