Contents utbud

Olof Röhlander


Olof Röhlander

Olof Röhlander är licensierad mental tränare, och certifierad coach. Han är också ordförande i Riksförbundet för Mental Coaching och tidigare elitspelare och coach i bordtennis.

Tre olika talarpriser har enligt Dagens Industri bidragit till att göra Olof Röhlander till den mest efterfrågade- och bokade talaren och inspiratören i näringslivet.

Föredragsrubriken ‘Det blir alltid som man tänkt sig‘, som även Olofs första bok i mental styrketräning heter, har visat sig passa både ledare och medarbetare och lämpat sig såväl för mindre arbetsgrupper som på de stora eventen.

Olof behandlar ämnen som förändring, arbetsglädje och mål, även kommunikationen som är grunden för alla relationer och han talar om personlig utveckling. Han talar också om vikten av att sätta orealistiska mål för han är övertygad om att målen ska vara inspirerande, inte realistiska.

Olof har ett interaktivt förhållningssätt som gör innehållet lätt att komma ihåg och lätt för deltagarna att tillämpa i sitt eget liv och i sina arbetssituationer. Med ett högt tempo och fokuserade budskap fängslar han publiken.

Han blandar teorier med både tankeexperiment och övningar där deltagarna får användbara verktyg som kommer att visa sig vara till nytta för resten av deras liv.

I oktober 2013 kom SVT-dokumentären Talaren, om Olofs resa.
https://www.youtube.com/watch?v=mmQ6w2N6YpQ

(Nya) Det blir alltid som man tänkt sig
– Livet är en inställningsfråga

Tre steg för att nå höga mål
– Varje gång!

Klicka här för pressbild(er) på Olof Röhlander

Print Friendly, PDF & Email