Contents utbud

Ola BerggrenLedarskap – Gruppdynamik – Hur bygger man positiva arbetsplatser

Beteendevetaren Ola Berggren har sedan 15 år arbetat med att utveckla individer, verksamheter och att bygga positiva arbetsplatser. Ola har jobbat både nationellt och internationellt. Han har i sitt konsultarbete jobbat med allting från polisens nationella insatsstyrka till barn som inte vill träffa sina föräldrar efter jobbiga skilsmässor.

Under de senaste 20 åren har Ola haft förmånen att jobba med många spännande och intressanta människor och företag både i Sverige och utomlands. Däribland Sandvik, Ericsson, KTH, NOKIA, Winnhotels och Handelsbanken. Dessa samarbeten har utvecklat Ola och gjort honom rik på erfarenheter och kunskap. Han får även ett stort utbyte genom att ingå i ett nätverk med de bästa i Sverige inom humaniora. En stor del av Olas verksamhet handlar om att inspirera andra människor att må bra och att tro på sig själva.
I Olas författarskap har han försökt skildra de ämnen han jobbar med. Hans böcker uppskattas och används som såväl inspiration för idrottsmän, som kurslitteratur för företag eller utbildningar i bl a ledarskap och positivt tänkande. Olas senaste böcker som han skrivit med sin kompis Tommy Lundberg heter “Ledarskap på sandlådenivå” blev 2006 nominerad till årets ledarbok. I december 2008 kom också talboken “Stå inte i vägen för din egen förmåga”med Rolf Lassgård som inläsare. I april så kom också boken “Ledarskap på apstadiet ut” också den skrev han med sin kompis och skickliga kreatör Tommy Lundberg. Den boken är översatt till Norska och Finska och kom i februari ut som pocket på förlaget Bonnier/Månpocket. Den boken blev 2010 utsedd till årets HR bok. I december kommer Olas nionde bok ut.

Olas föredrag kan skräddarsys efter kundens behov. Föredragens längd kan variera från 30 min till 6 timmar.

Print Friendly, PDF & Email