Contents utbud

Nanok Bie”Bitcoin förändrar allt”
Specialist inriktad mot internet i allmänhet och bitcoin i synnerhet.

Nanok Bie är en av världens främsta experter på störande teknologier. Som journalist har han bevakat området för DN, SVT m.fl. och som entreprenör har han startat flera bolag och leder idag marknadsarbetet på en av världens största bitcoinaktörer.
Nanok lämnade jobbet som kommentator i Aktuellt och specialistreporter på Sveriges största nyhetsredaktion för att ta hand om kommunikationen på bitcoin-aktören KnC, ett av världens snabbast växande IT-bolag. Han har skapat allt ifrån världens första bloggsamling (han var en av världens första bloggare i mitten på 90-talet) till världens första strömmande musik-app, och har bevakat omvälvande ny teknik i mer än 20 år.
Sedan 2011 har intresset främst riktats mot 2000-talets hittills största innovation: blockkedjan bakom Bitcoin. Den nya lösningen ställer tiotals branscher på huvudet och de närmaste åren kommer vi att få se en total omskakning av bolag och verksamheter världen över. Att inte försöka förstå och hänga med i denna utveckling är snudd på tjänstefel om man sitter i en bransch som på något vis hanterar information. Bitcoin är långt mer än en ny valuta, tekniken lägger grunden för ett helt nytt slags internet.
I ett underhållande och informativt föredrag med högt tempo låter Nanok Bie sina åhörare inte bara förstå den nya tekniken utan också inspireras av exempel på hur blockkedjan nyttjas, samt hur den kan effektivisera den egna verksamheten. Föredraget är utformat på ett sådant sätt att åhörarna inte bara ska lyckas förstå den nya tekniken, utan också kunna applicera den på den egna verksamheten.

Print Friendly, PDF & Email