Contents utbud

Morgan AllingVisst kan man kombinera konflikthantering med insiktsfullhet och en stor portion humor. Det gör i alla fall Morgan Alling i sina föreläsningar, där han med utgångspunkt från egna erfarenheter ger åhörarna verktyg till att förändra sina liv.

Söker du en föreläsare som med humor och igenkänning kan ge inspiration och insikter om hur man förändrar sitt liv och samtidigt kan lära ut hur man hantera konflikter? I så fall är Morgan Alling föreläsaren för dig. Med sin livsresa som utgångspunkt ger Morgan åhörarna verktyg till att förändra sina liv, med många skratt på vägen.

Föreläsningen handlar om hur man kan vända negativa erfarenheter till ens fördel. Hur man konkret löser konflikter med besvärliga människor; Livskamrater, arbetskamrater, vänner, grannar eller kanske till och med en själv. Morgan, som vuxit upp som ett maskrosbarn, är idag en av Sveriges mest eftertraktade och älskade föreläsare eftersom han blandar sin unika historia med humor, allvar, konkreta tips och där publiken får med sig nycklar som de kan använda i praktiken.

Han både berör och förför sin publik och de går hem inspirerade, motiverade och med en lyckokänsla av att vilja förändra.

Klicka här för pressbild(er) på Morgan Alling

Print Friendly, PDF & Email