Contents utbud

Mingel MagiMagi vid bordet

Den mest effektfulla magin som finns och en helt underbar form av underhållning utan att behöva ha en scen eller ens vara ensamma på er sammankomst. Magi vid bordet under en lunch eller middag, är trolleri på mycket nära håll och magikern minglar runt utan att störa och underhåller ert sällskap på världsnivå.

Gästerna får uppleva trolleri på mycket nära håll på ett sätt som de flesta människor aldrig tidigare upplevt. Med en minglande magiker får gästerna vara delaktiga i de magiska tricken på riktigt, ofta med egna sedlar, ringar, servetter. Se till att er sammankomst blir ett minne för livet och vi är helt säkra på att detta kommer bli det ert sällskap pratar om på fikarasten, fredagsölen och lunchrasten under lång tid framöver.

En okänd man kommer fram till ert bord och presenterar sig, gästerna blir förväntansfulla och lite förundrade över närheten och överraskningen. Du får två kungar i din hand men mitt framför allas ögon förvandlas de till damer. Din bordskamrat lånar ut en ring, som försvinner och sedan dyker upp i någons ficka. En femhundralapp försvinner och samma femhundralapp dyker sedan upp när man skär itu en frukt som plötsligt ligger på bordet.

Man tror att det är lätt att upptäcka trolleritricken på detta nära håll, men med en fingerfärdighet i världsklass och åratal av mingel trolleri gör denna form av trolleri till den mest attraktiva och så nära inpå så att man kan ta på magin.

Med humor och gentlemannamässigt uppträdande stiger förväntningarna och stämningen höjs. Trevliga konversationer och inlevelse gör att deltagarna bjuder på sig själva i ett positivt crescendo.

Spontant utlåtande från Migrationsverket om Trollkarlen Fredrik Stenström
“Mycket sympatisk och trevlig kille. Han trollade på mycket nära håll och vi blev grundlurade. Många skratt och stort engagemang. Kan rekommenderas.”
– Migrationsverket

Print Friendly, PDF & Email