Contents utbud

Mikael TornvingDen trevlige ironikern !

Skådespelaren, komikern och manusförfattaren Mikael Tornving har erövrat oss med sin coola humor och sina blixtsnabba repliker.

I tittarsuccén Parlamentet fick vi upp ögonen för honom och vi har inte släppt taget sedan dess. Av Mikael vill vi bara ha mer!

Den underbart cyniske reportern Rolf Nygård i Melodifestivalen 2005 blev en av det årets mest älskade komiska figurer och ni har även sett honom i SVT:s dramakomedi Playa del Sol under våren 2007 där Mikael spelar en av huvudrollerna. Säsong 2 av Playa del Sol visas hösten 2009.

Hösten 2007 gjorde Mikael musikaldebut i Little Shop of Horrors som spelades i Halmstad, Malmö och Göteborg som den mycket osympatiske tandläkaren.

Han medverkade även i succéturnén Ladies Night 2007 och han tyckte det var så kulatt han tackade ja även till 2009 års turné.

Under 2009 sågs han i de sex filmerna om Johan Falk (fortsättning på Noll tolerans, Livvakterna och Den tredje vågen) där han spelar chefen för Gruppen för särskilda insatser, vilket Mikael med sin bakgrund som reservofficer, passar perfekt för.

Från hösten 2013 medverkar han i musikalen Priscilla Queen of the Desert på Göta Lejon i Stockholm.

Som moderator och konferencier är Mikael en av våra mest uppskattade. Med engagemang och äkta intresse gör han allt för att göra ert evenemang till en resultatinriktad succé.

Print Friendly, PDF & Email