Contents utbud

Mia KleregårdVill ni känna energi, glädje, inspiration och kraft? 

Då ger Mia Kleregård föreläsningen en ny dimension med sitt genuint hjärtliga och energifyllda sätt att förmedla budskapet. Detta med en inspirerande tydlighet och enkelhet i språk och framförande.

Mia har en gedigen ledarskapsbakgrund med en specialisering på förändringsledning, att förmedla visioner och målbilder samt att skapa ett engagemang och delaktighet bland ledare och medarbetare.

Framgångsrikt jobbade hon många år inom resebranschen och var med och etablerade researrangören Apollo ute i världen. 26 år gammal ingick hon i ledningsgruppen och var med att lägga grunden för Apollos uppbyggnad i Norge med fokus på service och kvalité. Den senaste fascinerande resan finns hos Systembolaget där Mia var en av de mest framträdande ledarna i organisationen under deras fokuserade arbete med att förbättra sin service via ledarskapet och medarbetarna. Förändringsresan som enklast kan beskrivas med orden ”Från myndighet till serviceorganisation” har fått en tydlig genomslagskraft i landets alla butiker och svenska folkets stöd för monopolet har aldrig varit starkare.

Mia föreläser med fokus på företagets utveckling och utmaningar i ledarskap, medarbetarskap samt i verksamhetsutveckling. Detta med mål att inspirera – gärna med målet att förankra vision och värderingar i företaget.

I rollen som moderator så bjuds det på energi, glädje och inspiration. Mia Kleregård är helt rätt person att göra dagen så där alldeles magisk och speciell, så att just du känner dig unik!

Tillsammans bygger vi upp en föreläsning som kommer att göra skillnad i just ert företag!

Print Friendly, PDF & Email