Contents utbud

Matte KarlssonMatte Karlsson, även kallad Snickar-Matte, föddes i Surahammar utanför Västerås 10 april 1974. Efter 2 års utbildning på Wenströmska gymnasiet arbetade Matte många år som möbelsnickare och har renoverat flera av Sveriges mest kända klubbar och restauranger men det är från inredningsprogrammet Bygglov vi lärde känna honom ordentligt.

Bygglov är inne på sin tionde säsong och tillsammans med Willy Björkman och Madde åker de Sverige runt och tar sig an olika byggprojekt.

2008 var Matte en av deltagarna i Lets Dance där vi kunde se honom på dansgolvet med Carin da Silva. Där hade de hård konkurrens av bl.a. tv-kocken Tina Nordström och speedwaymästaren Tony Rickardsson. Carin och Matte dansade till sig en 5e plats i tävlingen och detta trots att Matte själv tycker att han är totalt taktlös, stel och omusikalisk.

Matte har också varit med i Stjärnornas hoppning under Stockholms International Horse Show två år i rad. 2008 tog han hem segern med hästen Movitz och året efter slutade han tyvärr näst sist efter en rivning.

Vi har även sett Matte i showen Ladies Night. Konceptet är skapat av Martin Stenmark och brodern David Stenmark som är producent. Artisterna i showen har varit många. Första året Matte var med kunde vi se honom med Henrik Hjelt, Peter Stormare och Martin Stenmark. Andra året tillsammans med Mikael Tornving, Andreas Johnson, Martin Stenmark och Magnus Samuelsson

Print Friendly, PDF & Email