Contents utbud

Martin LidbergMartin Lidberg är tidigare världsmästare i brottning. Idag arbetar han som inspiratör och tränings- och hälsocoach. Han är certifierad fystränare, personlig tränare och mentalcoach och har drivit egna träningscamper både i Sverige och utomlands.

Han är en mycket eftertraktad inspiratör via sina föreläsningar och inspirationspass och är även känd som vinnare av tv-programmen Let’s Dance och Superstar. Han har också medverkat som programledare och personlig tränare i flertalet TV-program, skrivit flera böcker samt arbetat som hälsocoach för Aftonbladet i många år.

Idag hjälper Martin och hans handplockade experter företag, klubblag och enskilda personer att må bra och prestera på toppen av sin förmåga.

FÖRELÄSNINGAR

VÄGEN TILL FRAMGÅNG
Martin Lidberg berättar i sin motivationsföreläsning hur han lyckades med sin pojkdröm genom att bli världsmästare i brottning. Med den egna karriären som ledsaga talar han om vikten av fokusering, målsättning och framför allt hur man kan arbeta mentalt för att nå sina mål. Oavsett om man vill prestera bättre i en idrott, eller i sitt yrke, så menar Martin att det alltid är en förutsättning att tänka positivt och tro på sig själv för att lyckas.

Martin drar under föreläsningen även paralleller till hur han mot alla odds gick från att vara en stor, kantig brottare till en mjuk och smidig dansare på bara några månader när han 2007 vann TV-programmet Let’s Dance, och om hur han fortsatt prestera som egen företagare efter sin idrottskarriär. Under denna föreläsning får ni många tips och råd med en hel del skratt som inspirerar till egen prestation och framgång.

VÄGEN TILL EN BÄTTRE HÄLSA
Martin Lidberg berättar i sitt motiverande hälsoföredrag hur han i många år har arbetat med att vägleda människor till att komma i riktigt bra form och må bättre genom sina hälsocamper och TV-program. ”Vad krävs för att ändra sina levnadsvanor” och ”hur kan man hitta motivation och träningsglädje över tid” är några av de delar Martin tar upp i sin föreläsning. Martin menar att det inte finns några genvägar – oavsett kunskap så är det alltid din mentala inställning som kommer att vara avgörande för hur du kommer att lyckas på sikt. Martins mål är att bidra till en ökad medvetenhet och förmedla en stor dos inspiration och glädje till träning och välmående.

Print Friendly, PDF & Email