Contents utbud

Martin BjörgellLedarskap

Martin Björgell är supertalangen som 25 år gammal valdes både till ordförande för en av Sveriges största folkrörelser Scouterna och utsågs till chef på Handelsbanken.

För ett ledarskap präglat av mod, omtanke och handlingskraft har han utsetts till Årets unga ledare, Årets ekonomistudent och mottagit stipendiet Kompassrosen från Kungen.

Under sina föreläsningar, seminarier och utbildningar delar han med sig av konkreta tips för dig som chef och ledare, att använda i förändringsarbete och för ökad motivation.

Martin brukar säga att hans ledarskap kan summeras med “att jävlas med ett stort hjärta”. Han kommer att utmana dig och du kommer lämna dagen med såväl nya perspektiv som nya verktyg kring ledarskap.

Han har engagerats som workshopledare vid det prestigefulla Tällberg Forum, som paneldebattör på Slottet och som moderator vid en internationell konferens med HM Drottningen.

Martin påvisar hur ledarskapet är en ständig förändringsprocess där verktyget är att skapa motivation och förutsättningar för sina medarbetare. Leda och vägleda.

Visionen är mycket viktig, säger Martin, är att uppfylla drömmar och tända ljus som slocknat. Martin gör det genom ett brinnande engagemang, glädje och med en stor dos humor.
“Jag har tappat bort min jantelag”, säger Martin och vill med det uppmana fler att tro på sig själva och nå sin fulla potential.

Print Friendly, PDF & Email