Contents utbud

Mårten AnderssonFrån en liten källare i Gamla stan till ett utsålt Globen med Jerry Seinfeld fem år senare. Mårten Andersson är komikern, entreprenören och programledaren som ur ingenting skapade Sveriges största varumärke inom humor – RAW comedy club.

Ingen trodde på idén om en kaxig humorklubb utan gränser med internationella komiker utom Mårten själv men att våga lita på sin egen förmåga och att leva livet fullt ut, utan rädslor är något som genomsyrar Mårtens liv, karriär och föreläsningar.

Hösten 2014 lanserar Mårten nya satsningen SOBER – Sveriges första helnyktra nattklubb. Han är dessutom aktuell med sin första soloföreställning – publik och kritikerrosade UNDER YTAN som handlar om att att vara sann mot sig själv och att göra det bästa man kan av det liv vi fått.

Mårten föreläser om att våga vara unik och att tro på sig själv även om ingen annan gör det, att följa sin magkänsla och hur du med enkla medel kan öka sin självkänsla och må mycket bättre. Föreläsningarna är väldigt inspirerande och görs alltid med en stor portion humor.

Ämnen:

Motivation, arbetsglädje (våga vara unik och väx som människa), humor, kommunikation, självkänsla, personlig utveckling, positivt tänkande, mental träning, målmedvetenhet, inspiration, balans i livet, lämna din comfort zone, du har bara ett liv – gör det bästa av det, hitta din inre styrka…

Föreläsning:

YOLO – du lever bara en gång

Vi lever bara en gång, åtminstone vad vi vet. Då bör man ju göra det absolut bästa av det livet. På ett humoristiskt och mycket inspirerande sätt föreläser Mårten om effekterna av att nästan tvångsmässigt gå utanför sin comfort zone, att ta för sig av livet, våga tro på sig själv även om ingen annan gör det och vi får vara med på en omvälvande resa ur Mårtens liv från sena festnätter till ett liv utan alkohol och alla insikter som kommit genom den förändringen. Det är en föreläsning med humor, allvar och konkreta tips på hur du ökar din självkänsla och kan leva livet fullt ut.

Ingen lämnar denna föreläsning oberörd.

Mer fakta:

Mårten Andersson har levt halva sitt 40 åriga liv inom svensk media och underhållning. Under 90-talet jobbade han som programledare på ZTV under de berömda ZTV åren som fostrade stjärnor som Henrik Schyffert, Kristian Luuk, Erik Haag och många andra. Parallellt med TV-jobbet arbetade han som reporter på Radiosporten. Vid 25 års ålder slog han igenom som komiker i kultförklarade och grammis-nominerade P3 programmet ”Pippirull” där han gjorde imitationer av bland andra Dr Alban och Mikael Persbrandt.

Mårten debuterade som ståuppkomiker år 2000 och är en av landets absolut populäraste och mest efterfrågade ståuppkomiker.

Print Friendly, PDF & Email