Contents utbud

Marika Carlsson

Marika Carlsson

Stå upp för den du är och att våga ta plats

Marika Carlsson är en av de mest glittrande komikerna i dag, det går inte att värja sig för detta energiknippe som på scenen smittar med sin glädje och entusiasm.

Ni kan ha sett henne i bl.a. Parlamentet, Roast på Berns, RAW, Humorgalan, Kvällsöppet med Ekdal eller som programledare i SVT för Nationaldagen 2010.

Marika sommarpratade även i P1 2012, samma år korades hon till Sveriges bästa kvinnliga komiker på Svenska Standupgalan! Det var andra gången hon vann detta pris.

Kulturkrockar utan krockkuddar
Uppväxt i den skånska myllan med svenska föräldrar, ett svenskt namn och ett exotiskt utseende skämtar Marika under en dryg timme om sin resa från Afrikas horn till Nordens Venedig. Publiken får följa med på arbetsintervju, till frisören, i skolan och arbetslivet och ta del av komiska situationer och märkliga möten med välvilliga pensionärer som vill ge henne pengar på gatan och inskränkta Sverigedemokrater som ser henne som en bidragssnyltande samhällsbelastning.

Kroppskommunikation
En föreläsning på ca 60 minuter om kroppsspråk, kommunikation och kroppskontroll, som bland annat handlar om hur du blir framgångsrik på arbetsintervjuer och i säljsammanhang genom att leka ”följa John”, hur du förstärker och förtydligar dina budskap med kroppen som uttrycksmedel och hur du får andra att lita på dig och ditt budskap.

Inspirationsföreläsning: Hur blev det så här?
En rolig föreläsning om att vara annorlunda, att stå upp för den man är och att våga ta plats. Är det en slump att man är där man är i livet eller handlar det om självförtroende och målmedvetenhet? Är självförtroende något man får eller något man kan bygga upp?

Print Friendly, PDF & Email