Contents utbud

Marie WestlingMarie Westling har en bakgrund som kompetensutvecklare och brinner för att möjliggöra framgång för varje för grupp hon möter. Som processledare leder Marie både små och stora konferenser och möten, runda bordsseminarier, workshops, teambuilding, nätverksträffar och utbildningar.

Marie har arbetat inom HR i många år på strategisk nivå med att ta fram modeller och processer för kompetensplanering, introduktion av nyanställda samt med att ge direkt stöd till chefer i deras vardag. Tidigare har hon arbetat i projekt med syftet att förändra attityder, som coach på nätet för arbetssökande och varit samordnare för kompetensnätverk. Hon är utbildad i beteendevetenskap och pedagogik samt utbildad MOD-ledare med fokus på etnicitet och diskriminering.

Nätverka mera på minglet
Utgångspunkten är att inspirera och få deltagarna att på ett avslappnat sätt våga mingla och nätverka. Hon lär ut sina olika metoder i nätverkande, vilket gör dig effektivare i ditt nätverkande och får in det som en del av din vardag. Det är ett verktyg för att inkludera nyanställda, skapa nya kontakter och synergieffekter och också för att för att marknadsföra din organisation och eventuellt värva fler medlemmar.

Print Friendly, PDF & Email