Contents utbud

Mariah ben SalemMariah ben Salem är chef på Drivhuset i Göteborg och hon hjälper i detta arbete unga framtida entreprenörer från idé till företag.

Hon föreläser väldigt ofta inom entreprenörskap, och ung företagsamhet. Bromsklossar och bakåtsträvare vik hädan, här finns inget att hämta.

Mariah brinner extra för kvinnors företagande och har publicerat debattartiklar i ämnet samt medverkat i ett flertal artiklar kring detta. Hennes nätverkande saknar motstycke i Svenskt näringsliv och är också engagerad i ett flertal styrelseuppdrag.

Mariah föreläser gärna för blivande entreprenörer/intraprenörer eller för aktörer som arbetar med och för entreprenörskap och företagande.

På ett inspirerande och personligt sätt talar hon kring entreprenörsanda eller hur man får människor att växa med sina idéer.

Mariah var nominerad till Årets Framtida Kvinnliga Ledare av Ledarna och nätverket Shortcut. Och är en av de kvinnliga företagarnas påläggskalv och framtidshopp.

Har du en affärsidé? Hur driver du den till kundsuccé? Hur vet jag om min idé är tillräckligt bra? Hur tar jag det första steget? Hur skapar jag intresse hos min målgrupp?

Det är ofta frågor som dessa som skapar mest bekymmer. Här har du kvinnan som kan hjälpa dig att finna svaren.

Print Friendly, PDF & Email